onsdag 17 maj 2023

Grattis på Dagen

 Idag är det en speciell dag, min finaste faster fyller år och det är Norges nationaldag 🇳🇴 

Till skillnad jämfört med oss svenskar så vet Norrmännen och Norge varför de firar denna dag 🇳🇴 

Min faster på den gamla goda tiden 🤩 

Min faster och hennes make ❤️


Ja, vi elsker dette landetSom det stiger fremFuret, værbitt, over vannetMed du tusen hjemElsker, elsker det og tenkerPå vå far og morOg den saganatt som senkerDrømme på vår jordOg den saganatt som senkerDrømme på vår jord


5 kommentarer:

 1. Att det är Norges dag idag går inte att ta miste på. Även här firar norrmännen ordentligt! Jag har sett på en sida som är för nordbor (facebook) att de ska ha mycket kul på gång hela dagen lång. Det är Norge det; de kan fira sin dag om några kan!
  Ha det!

  SvaraRadera
 2. Hahaha! Der är fler som uppmärksammade Norges nationaldag idag. Som du säger - de vet åtminstone varför de firar dagen.
  Din faster var väldigt vacker och ser riktigt pigg ut även på andra bilden. Otroligt vackra ögon! Visst är det fastern som bor i Tyskland och skickar roliga saker till dig ibland.

  SvaraRadera
 3. Fin faster du har; reser mig upp och sjunger med som den norska jag är och har firat massor med 17 mai, marscherat i tåg i hembygden och vinkat till gamla norska kungen i Oslo🤗

  SvaraRadera
 4. Jag ställer mig upp och sjunger med som den norska jag är 🎶 Minnen av arr marschera i tåg till musik - sjunga och vifta med flaggan från mon hembygd.Och vinka till den gamka norska kungen på slottsbalkongen I Oslo.
  Söt är din faster då och nu
  Må gott Åsa💖

  SvaraRadera
 5. Klart vi grattar på dagen :)

  SvaraRadera