lördag 3 augusti 2024

Hoppa på tåget 🚂

 Lördag och Hoppa på tåget 🚂 med Åke från Nacka

Ordet är Veteranbil…










Är det något som finns gott om i mitt arkiv är det gamla bilar

9 kommentarer:

  1. Underbara foton...dock verkar en del bra otjänliga för längre utflykter... ;) :)
    Svarta mercan är nostalgi för mig, det var taxi-bilar i Berlin när jag växte upp!
    Bil(d)en ovanför ser ut som en gammal Ford 20 M jag hade, men baklyktorna pekar mer på en gammal merca till.....
    Ha en skön lördag!

    SvaraRadera
  2. Så många veteraner och bra bilder men kanske inte alla i körbart skick ;-) Perfekt med ett rejält bildarkiv i vissa lägen!

    Kram och god lördag!

    SvaraRadera
  3. Bra jobbat! Ja, du var ju på en bilutställning alldeles nyligen. Är så avis på alla som fortfarande anordnar bilträffar för veteranbilar och Hot Rods. Du plockade några riktiga skönheter där:-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Yes jag var på bilutställning i juni men bilderna är en gott & blandat från olika år och en av de rostiga bilarna, den som står på en kulle återfinns här hemma på vår gård /åsa

      Radera
  4. Ett par bilar? Haha, du är kul du Åsa...Jag fick det till flera än så och riktigt sköna veteraner har du fått till också. Jättekul att se!
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  5. Läser att det rostiga "skelettet" står på er gård - coolt! Men den svarta bulliga gamla Mercedesen vinner idag - tänk att få äga en sådan. Ha en bra kväll så ses imorgon på skyltsöndag=)

    SvaraRadera
  6. Var det du som blev anonym igår och undrade över gurkan? I så fall kan jag tala om att det är snacksgurka ska skördas då de är 8-10cm, men ibland har de gömts bakom bladen och är betydligt större- men de smakar gott ändå.

    SvaraRadera
  7. Bra jobbat ... och fina bilder på både körbara och icke körbara veteraner!
    Kram

    SvaraRadera
  8. Men vad roligt, du har att ta av. Min favorit här blev nog den sista bilen, den har allt, färg, form hur snygg som helst.

    SvaraRadera

Skyltsöndag Meningen med livet

  Skyltsöndag med BP Om livet inte har någon mening, vad är meningen med livet? Jag kan väl säga lite kort att mitt förtroende för sjukvårde...