måndag 29 januari 2024

Ren Frost Måndag

 


Dagens Frostpromenad avklarad Inte för att jag har nått riktigt bra bildbevis 😅 men sanningen är den att i vissa lägen undviker jag att försöka ta fram mobilen 😜 och andra gånger blir det inte bra bilder 🤪

Frost som på gamla dar (han blir 10 i augusti) har fått för sig att han är en jakthund ☺️ och han har lite svårt att uppföra sig för tillfället då det inte bara är rådjur som dyker upp under promenad utan även ett gäng renar.7 kommentarer:

 1. Coolt att möta renar på promenaden =) Buset blir 10år i sommar och idag har hon lekt som en kattunge..... Visst är de härliga våra fyrbenta kompisar.

  SvaraRadera
 2. Jag kan förstå att hundar väldigt gärna vill undersöka renar lite närmare. Så exotiskt att få möta dem tycker jag!

  SvaraRadera
 3. Det är nog något som är inbyggt i de fyrbenta vännerna (jakt) Renar vad häftigt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Renar är väl inte mer specifikt ”häftigt” än rådjur ☺️
   Det är ju hyfsat vanligt häromkring.

   Radera
 4. Har nog aldrig sett en ren irl. Rådjur på innergården ja, men renar är nåt riktigt exotiskt för en nollåtta, åtminstone för mig. Finns det några renskötare i närheten eller går de bara "på promenad" och hittar hem sen?
  Ja, alla hundar har väl jaktinstinkt inbyggd, eller...?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med tanke på att Frost gick lös dagligen och jag var till 110% säker på att han aldrig skulle gå hemifrån och plötsligt när han var typ 8 1/2 år så stack han efter en räv och efter den natten blev Frost plötsligt jakthund så jag vet faktiskt inte, jag har ingen aning om varför han drog i väg efter räven och varför han numera inte går att ha lös... så varifrån den jaktinstinkten kom vete sjutton

   Radera
 5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera