torsdag 25 januari 2024

Smakbox

 En kort fråga:

               Har Du testat Smakbox? 

Jag fick ett erbjudande om att prenumerera på Smakbox… som medlem i Bonniers Bokklubb 

Få matinspiration och upplev nya smaker

tillsammans med Smakbox!
Just nu har Smakbox ett supererbjudande! 
Starta en prenumeration och få din första box med 40% rabatt, ord. pris 239 kr/box. Det är ingen bindningstid och enkelt att starta, pausa eller avsluta. Frakt ingår i priset.

6 kommentarer:

 1. Jag har prövat det en gång. Det var ett stort och tungt paket med massa godsaker i. För min del hade jag behövt bil för att hämta ut det på posten. Men testa en gång!

  SvaraRadera
 2. Inget jag testat, men jag har för mig att Paula har testat detta någon/några gånger. Ha en bra kväll!

  SvaraRadera
 3. Själv har jag aldrig testat men väl hört talas om det. Om du testar så hoppas jag att du rapporterar här.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Har aldrig testat smakboxen eller några andra matkassar faktiskt. Men jag "känner" minst tre bloggare som testat och blev väldigt nöjda. Många "nyheter" i boxen som man vanligtvis inte konsumerar om jag minns rätt.
  Testa och sedan betygsätter du här på din blogg!

  SvaraRadera
 5. Vad hette det att det hette??? Smakbox? Sibylla var jag in på igår efter plåsterkåkens omläggning och ortopedtekniska med ombyggnation (mer stöd) av skon jag går vidare med på tisdag :)

  SvaraRadera
 6. Japp, det har jag gjort. Har prenumererat på den i ett par olika omgångar. Helt okej innehåll, förutom att vilken box man än väljer så får man sötsaker som jag inte äter. Av den anledningen tröttnade jag. Annars är det skoj att prova olika produkter.finns ju lite olika inriktningar.

  SvaraRadera