måndag 4 december 2023

Karma och Lykke

 

Det är egentligen svårt att förstå att våra små kattflickor är helsyskon från samma kull då Karma är både mer pälsad, fluffigare och större än Lykke 

6 kommentarer:

  1. Underbara sötnosar. Det finns en förklaring till olikheten. En kattmamma kan ha ungar samtidigt med olika pappor. Så berättade en veterinär för mig då jag hade en katt som skulle steraliseras.till stor förvåning för veterinären visade det sig att hon hade över tio ungar på gång, små små men ändå i olika storlek. Då berättade han att en kattmamma kan ha två till tre olika pappor till kullen som blir till. De har mera eller mindre gruppsex..många hannar på samma hona . Så då blev det lite sexualundervisning också mitt i allt 🙄, så där bara. Ge de där sötnosarna en extra kram från mig. Jag älskar katter.

    SvaraRadera
  2. Så fina var och en på sitt sätt!
    Jag tackar för förklaringen ovan för den hade jag faktiskt ingen aning om. Väldigt intressant i alla fall. Det innebär garanterat att kattflickorna har olika pappor och bara är halvsyskon.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Fina är de båda två, men kanske är de bara halvsyskon :) Ser att Karin redan berättat det jag tänkte berätta :)
    Kram 🥰

    SvaraRadera
  4. Men Lykke är mycket sötare - tycker jag då;-)
    Skrattade gott åt Karins ack så logiska kommentar. Hade ingen aning om "gruppsextanken" för katter. Hahaha! Där fick du (jag och Znogge) ny info. Tack:-)

    SvaraRadera
  5. Tur att jag läste dina kommentarer annars hade jag upprepat det Karin skriver. De är fina båda två och kul att de är lite olika. Det finns ju knappt inget ljuvligare är små söta kattungar med dess bus och lekfullhet för att i nästa sekund lägga sig ner och somna på en sekund. Njut av dem! Och lägg upp massor av bilder på dem....vill ju så gärna följa med i deras uppväxt.

    SvaraRadera
  6. Vet du jag har lärt mig att katterna inte behöver vara helsyskon fast de tillhör samma kull! Det kan ha varit flera fästmän i farten och kattfröken kan ta emot spermier från flera hanar. Jag har själv genom åren haft flera kattsyskon, har alltid tyckt att skaffar man en så skaffar man två för då har alltid sällskap och de flesta har varit otroligt olika varandra. Men lika goa är de oavsett vem som är far, eller hur?

    SvaraRadera