Fryskallt och elräkningen

 Det vore inte helt fel ifall alla avgifter och skatter på elräkningen skulle försvinna 🫠 jag skulle absolut överdriva om jag inte sa att vår elräkning gör mig orolig 😟 

En bild från dagens Frostpromenad

Just nu har vi minus 29


Kommentarer

  1. Instämmer det är mycket extra avgifter på de där räkningarna. Är det solen du fångat i knähöjd i skogen? Vi har bara -11 just nu, men det är lika okul det. Kram på dig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo yes det är den nedåtgående solen

      Radera
  2. Synd att du inte kunde hålla solenergin kvar men hur som helst så blev fotot väldigt fint. Ja, det där med elräkningar i kalla tider kan man hålla sig för skratt för. Hoppas att det snart blir varmare tider hos er.

    SvaraRadera
  3. Inte kul med kylan ... och säkert jobbigt med höga elkostnader. Minns hur det var när vi bodde i huset och då var ändå inte elpriset lika högt som nu.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Alla som bor i hus/villa lider just nu. Dessutom är det ju den kallaste vintern på år och dag. Kan bara hoppas att man får tillbaka pengar från staten. Så funkade det ju ifjol. Men har ingen aning hur det blir i år.
    På grund av bland annat de höga elpriserna har vi fått en 12,4 procentig hyreshöjning, vilket troligen är ingenting jämfört med era elräkningar...

    SvaraRadera
  5. Det är på tok för höga skatter och avgifter ja. Energibolagen går det ingen nöd på utan tvärtom! Suck säger jag bara...

    Kram

    SvaraRadera
  6. Jo en såg elräkningen ökade nu... jag har inte studerat skatter och moms ännu... vart ett omtöcknat dygn igen... och ett och hämta sig typ. Vacker bild på en som kämpar att sig upp :)

    SvaraRadera
  7. Ja elräkningar har ökat nu... har inte studerat in moms och skatt... lite omtöcknade två dygn igen... fin bild på en som kämpar att värma upp oss :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hoppa på tåget 🚂

Hoppa på tåget 🚂

Hoppa på tåget 🚂