onsdag 26 april 2023

Jag är lika rolig att umgås med som att sitta och titta på när en nymålad vägg torkar
3 kommentarer:

 1. Jag är helt övertygad om att du är betydligt mera intressant och trevlig att umgås med än att umgås med en dörr Åsa! Men jag kan förstå att du känner det som du känner det med tanke på din situation. Sen är det dessvärre så att man blir väldigt ensam när man är sjuk, oberoende vilken sjukdom man har. Jag har sett det ofta bland mina cancersjuka vänner. Folk drar sig undan, försvinner ....synd nog för det är då man egentligen behöver någon mera än annars. Nu vet jag att du inte orkar, pga hjärntrötthet. Något min man också lider av stundvis sedan stroken. Hjärnan tar liksom slut, orken finns inte...men det där känner du till hur bra som helst.
  Önskar dig allt gott, det enda jag kan göra så här på långt avstånd. Styrkekramar! <3

  SvaraRadera
 2. Instämmer i skylten, men inte i att du är tråkig! Du känner det för att du inte orkar. Jag har inte din sjukdom, men när jag var i perioderna sjukast i min utmattning i så var känslan så. Det märks tydligt i när du tolkar och i dina kommentarer att du är en tänkande fin varelse med humor!! Förstår om du känner dig ledsen över hur det blivit för dig 🌹💖

  SvaraRadera
 3. Det ligger väldigt mycket i den skylten ja.
  När det gäller dig själv så tycker jag att du underskattar dig själv en hel del faktiskt. Du är smart, tänkande och har humor! Sedan vet jag att du vill kunna göra så mycket mer än vad hälsan tillåter, men tråkig nej!

  Kram

  SvaraRadera