söndag 16 april 2023

Skyltsöndag med BP

 Skyltsöndag med BP

Idag kommer ”skyltarna” från tidningen Land

Jag är uppvuxen med Land och som barn brukade jag läsa annonserna där ”socialen” sökte fosterhem… jag var nämligen i väldans stort behov av en storebror 😜 nu tyckte inte mina föräldrar det så nån storebror blev det aldrig. 

Dagens skyltar:
Ha en skön avslutning på söndagen 🤗

4 kommentarer:

 1. Bra skyltat! Land är en av mina favorittidningar också. Nog var det väl som den att dina föräldrar inte tyckte att du behövde en lillebror. ;) Du var ju i stort behov av en sådan dessutom.
  Ja, jisses så vi som barn kan hoppas och önska sig. Mitt äldsta barnbarn var också i stort behov av en lillebror och bad föräldrarna att kramas hårdare...alla andra fick ju syskon men inte han. Men det tog tydligen skruv det där med att kramas för han fick en lillebror innan han fyllde nio år.
  Ha det gott i hembögda!

  SvaraRadera
 2. Snacka om nostalgi! Visste inte att tidningen Land fortfarande finns. Är otroligt glad att den faktiskt fortfarande gör det. Den facktidningen annonserade vi i regelbundet. Mitt företag alltså. Det var fyrhjulingar som annonserades i Land. Gillade tidningen skarpt, men den spalten måste jag ha missat;-)
  Å tänk att jag lärt mig tre nya saker igen - en för varje skylt:-)

  Tusen tack för skyltningen och länken:-)

  PS. Roligt att man kan önska sig en storebror:-) DS.

  SvaraRadera
 3. Tidvis har jag läst Land, men är inte uppväxt med den. Det var Göteborgs-Posten och Alingsås-tidningen som kom hem till oss i brevlådan.
  Jag önskade också ett syskon och fick faktiskt en lillebror - en fosterpojke från Göteborg. Har kontakt än i dag.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. En riktig nostalgiskyltning! Bra jobbat!
  Kram

  SvaraRadera