torsdag 13 juni 2024

Torsdag 13 juni

 Är trött och sliten efter tisdagens skolavslutning. Jo yes det behövs inte så värst mycket för att jag ska ramla över kanten.

Bild från i tisdags 

Nu är det sommarlov… vädret idag omväxlande, +17, sol ibland, regn och hagelskurar och sedan åska med tillhörande blixt.

Tänk på detta när Du tar bilder från evenemang, folksamlingar och liknande:6 kommentarer:

 1. Exakt, så bra att du påpekar risken med att ta foton och film av andra människor som bara kommer med på farten. Jag har tänkt på det många gånger ....många blir "blottade" som inte ska bli det, inte vill bli det. Det kan ställa till mycket elände för helt oskyldiga. Vi borde verkligen vara försiktigare med att visa okända människor .
  Hoppas du är på "uppåtgående" igen, får lite kraft...
  💗

  SvaraRadera
 2. Fint smyckat med björkris och ballong. Texten, så viktig! Hoppas att du återfår energin snart. Kram

  SvaraRadera
 3. Skolavslutningar är alltid härliga. I år blev det ingen för mig.
  Texten är talande och viktig och cirkulerar på sociala medier, bra där!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Förstår att det blev en intensiv dag men kul att du kunde vara med.
  Det är viktigt att iaktta stor försiktighet när man fotograferar just barn. Även om man har rätt att göra det utomhus är det väldigt smart att undvika det just på skolavslutningar.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hoppas du repat dig nu efter ett par dagar. Trevligt med skolavslutningar, men bra att du påpekar detta med att det finns de som absolut inte vill bli igenkända ... och framför allt inte var de befinner sig.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Det är så oerhört sorgligt att fotoförbud ens ska behövas! Jag är noga med att i de undantags fall jag visar foton som innehåller andra än själva objektet så ser jag till att sudda ut ansikten så de inte går att känna igen. Absolut viktigt att de reglerna efterföljs!

  SvaraRadera